Hotels,  Krabi,  Languages,  Suomi,  Thailand

Red Ginger Chic Hotel, Krabi (Suomi)

Tämä on kaunis hotelli, joka sijaitsee hiljaisella, mutta omavaraisella kadulla (Moo 3 Aonang Soi 8). Tällä kadulla on kaikki, mikä tekee Red Gingerillä majoittumisesta todella kätevää. Red Gingerin lisäksi samalla kadulla sijaitsee myös muita tyylikkäitä hotelleja. Mercure sijaitsee myös samalla kadulla, mutta se on liian pitkällä, joten sitä ei suositella. Mitä elämän mukavuuksiin tulee, sieltä löytyy ravintoloita, jotka tarjoavat thaimaalaista ja länsimaista ruokaa, retkivarauspisteitä, baari, lähikauppoja, kylpylöitä ja thaimaalaisia hierontapaikkoja. Red Gingeriä vastapäätä sijaitsee pankkiautomaatti, joka hyväksyy PLUS ja Cirrus automaattikorttit. Mitä muuta voit toivoa?

Red Ginger sijaitsee kahden rannan välissä. Kävele ulos Moo 3:sta päätielle (Nopparant Thara Road), jos käännyt vasemmalle, saavut Ao Nang rannalle ja sinne missä kaupat ja hulina ovat. Käänny oikealle ja saavut hiljaisemmalle Nopparant Thara rannalle. Kävelymatka Moo 3:lta Ao Nang rannalle kestää 5 minuuttia. Kävyly Nang rannalle kestää 5 min, jos kävelet nopeasti, niin kuin minä, 10 min, jos kuljeskelet. Kävely Moo 3:sta Nopparat rannalle kestää 3 min. Mihin tahansa suuntaan käännytkin näet heti lisää kohteita, ravintoloita, ”Turisti informaatio” opasteita, jotka eivät ole virallisia turistitoimistoja, ennemmin melko kaupallisia paikkoja, joista voit varata matkoja.

Huoneissa on avoin kylpyhuone pohjaratkaisu. Hygieniatuotteet sisältävät shampoon, suihkugeelin, vanupuikkoja, ompelutarvikesetin, saippuan ja kamman. Huoneessa on hiustenkuivaaja. Ei kylpyammeita; ainoastaan suihku. Tallelokero, vedenkeitin, kahvi, tee.

Kiva lisä oli heidän tarjoamat 2 sateenvarjoa, matot sekä kylpytakit matkoille rannalle. Miten huomaavaista. He tarjoavat myös uima-altaalla rantapyyhkeet, jotka voit ottaa rannalle. Tietenkin, sinun täytyy tuoda ne takaisin.

Muista ottaa mukaan sinun matka-adapteri, koska pistorasioihin käy ainoastaan Thaimaalaiset pistokkeet.

TV:stä löytyy monta eri kanavaa – thaimaalainen, korealainen, taiwanilainen, saksalainen, hollantilainen, HBO jne.

This image has an empty alt attribute; its file name is DSC_0578.jpg

Aamiainen sisältää hedelmiä, hedelmäsalaattia ja jogurttia, salaattia, leipäkorin, muroja, hedelmämehuja. Se sisältää myös (ilmaisia) lämpimiä ruokia, kuten länsimainen aamiainen (munia, kinkkua, pekonia, makkaraa, perunaa, tomaattia), paistettua riisiä, paistettuja nuudeleita, jotka valmistetaan tilauksestasi. Et ole rajoitettu samaan vain yhtä kuumaa ruokalajia per aamu – voit tilata kaikki yhdeltä istumalta.

Aulassa on ilmainen Wifi.  Sieltä löytyy myös kaksi tietokonetta, joissa on Internet- yhteys. Voit saada ilmaisen Wifi:n myös huoneeseesi, riippuen huoneen sijainnista.

Erittäin ystävällinen ja avulias henkilökunta.

Siellä on kuntosali.

Erittäin kaunis hotelli. Sijainti on täydellinen – itseriittoinen, hiljainen tie, kuitenkin erittäin lähellä kaikkia hulinaa ja turistiaktiviteetteja. Aamiainen oli erittäin antelias.

Tiesin tekeväni oikean ratkaisin kun tein online-varauksen.  Varmuuteni vahvistui kun bussikuljetus lentokentältä toi minut perille ja toiset matkustajat alkoivat toistaa “Red Ginger, Red Ginger”, joka tarkoittaa että hotelli oli niin vaikuttava, että se herätti muiden ihmisten huomion.

Kun kirjaudut sisään, he tuovat sinulle saman tien kylmän tervetuliaisjuoman ja kylmän pyyhkeen.  Tuntuu hyvältä auringon jälkeen.  He jättivät myös 3 kappaletta kookoskaramelleja huoneeseeni 1. päivänä.  En ole varma olivatko ne tarkoitettu toivottamaan minut tervetulleeksi vai koska he jättivät viestin huoneeseeni kertoakseen, että he suorittavat tuholaistorjuntahuoltoa 2 päivän ajan ja karamellit oli tarkoitettu anteeksi pyynnöksi haitasta.

Huoneessani oli kuitenkin torakka ja toinen tunnistamaton hyönteinen 2. päivänä.

Käytin huoneeni puhelinta paikalliseen puheluun varatakseni Emerald Pool kiertomatkan (30B per minuutti).  Jälkeenpäin ajateltuna, olisi ehkä ollut halvempaa soittaa matkapuhelimellani auto-raom:lla.

Booking.com